علامه آیت الله حسن زاده ی آملی از شاگردان مشهور علامه طباطبایی- نوشته است: در شب پنج شنبه 21 رجب المرجب 1387 هـ.ق از محضر مبارک علامه طباطبایی با تنی چند از افاضل دوستان استفاده می کردیم، در حاشیه ی درس سخن از استادش مرحوم آقا قاضی و اساتید و شاگردان او به میان آمد، از آن جمله فرمودند:
"آن مرحوم اساتید بسیار دیده است و چند نفر را نام بردند تا این که فرمودند پدر او مرحوم حاج میرزا حسین قاضی تفسیر و سوره ی انعام نوشته و من دیدم، ولی اکنون نمیدانم کی دارد و در دست کیست."
و فرمودند:
حاج میرزا حسین قاضی از شاگردان مرحوم میرزای شیرازی بود و چون از نزد میرزا خواست خداحافظی کند و به تبریز برود، مرحوم میرزا به او گفت، حالا که میروی شب و روز یک ساعت به خود بپرداز. بعد از چندی که مرحوم میرزا از دیگران درباره ی مرحوم حاج میرزا حسین قاضی حال پرسید. در جواب گفتند، آقا آن یک ساعت تبدیل به بیست و چهار ساعت شده که همواره در مراقبت و حضور و عزلت است، اما عزلتی که (هرگز میان حاضر و غایب شنیده ای من در میان جمع و دلم جای دیگر است)
"در این واقعه شیرین و دلنشین هم باید از تاثیر نفسانی میرزای شیرازی سخن گفت و هم از قابلیت مرحوم میرزاحسین قاضی که هم فاعل در فاعلیت تام بوده و هم قابل در قابلیت، تاثیر نفوس مستعده این چنین است!"
نظری، مرتضی. آن مرد آسمانی: خاطره های از زندگی فیلسوف بزرگ شرق، آیت الله سید محمدحسین طباطبایی. تهران: دفتر نشر فرهنگ اسلامی، 1382. ص. 62